LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

TOT 50% KORTING OP HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN

Bestel extra voordelig huishoudelijke apparaten van Inventum met tot wel 50% korting! Maak ieder moment bijzonder met de handige producten. Stofzuig razendsnel je huis, geniet daarna van een zomerse smoothie en bak een gezonde maaltijd in je hetelucht friteuse. Als afsluiting van de dag geniet je nog even met een vers gezet kopje koffie.

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus 2022

25% KORTING OP 2 EDITIES DENKSPORT

Als FNV-lid puzzel je deze zomer met korting. Sluit een kortlopend abonnement af en ontvang 2 edities van jouw favoriete puzzelboek met maar liefst 25% korting. Daarmee heb je deze zomer volop puzzelplezier. Je kunt kiezen uit 20 soorten puzzelboeken zoals woordzoekers, kruiswoord puzzels, sudoku’s en filippines. Het abonnement loopt na ontvangst van 2 edities automatisch af.

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus 2022

30% KORTING OP ENTREE VOOR BATAVIALAND

Een leuk dagje weg met de hele familie? Bestel entreetickets voor Batavialand met 30% korting. Buiten vind je de werf, met aan de steiger de beroemde reconstructie van VOC-schip de Batavia. Het museum verrast je met tentoonstellingen over de geschiedenis van het gebied, presentaties en doe-dingen voor de jongste bezoekers.

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus 2022